Lachende medewerkers Back to code

Software met een missie

Wij ontwikkelen software met een missie. Omdat we weten dat talent geen grenzen kent en iedereen in de juiste omgeving kan excelleren. Onze developers denken net even anders dan de meeste mensen. Maar wij plaatsen deze talenten niet in hokjes. We omarmen ze juist. Software voor mensen, door mensen.

Code loving people loving code loving people

Wij zijn Back to code. Een IT-bedrijf in hartje Groningen met medewerkers zo goud as gold (goudeerlijk). Wij zijn er met een doel: het creëren van een arbeidsmarkt waar plek is voor elk IT-talent. Ons team bestaat uit een mix van gedreven professionals waarvan een deel voorheen langs de sociale zijlijn stond. Bijvoorbeeld vanwege hun autisme. Zij hadden een afstand tot de arbeidsmarkt. Onterecht, zo bleek. En met die terminologie hebben we ook niet zoveel. Dus je zal het ons niet vaak horen zeggen. 

Bij Back to code houden we van details, denken we graag buiten de gebaande paden en vinden we razendsnel slimme oplossingen. Of je nu een website wilt laten bouwen, maatwerksoftware nodig hebt of een briljant idee hebt voor je eigen app: niets is ons te gek. Onze ervaring is bovendien breed. Met in het bijzonder onze expertise in het bouwen van software voor organisaties in de zorgsector en bedrijven in de uitzendbranche.

 • Ons team

 • Bert Kat

  Bert Kat

  Product owner
 • Gerard Oosterhof

  Gerard Oosterhof

  Lead developer
 • Robin Vader

  Robin Vader

  Projectmanager
 • Ronnie Waebers

  Ronnie Waebers

  Developer
 • Demian Mooibroek

  Demian Mooibroek

  Developer
 • Paul Ilbrink

  Paul Ilbrink

  Developer
 • Mark Kopenga

  Mark Kopenga

  Developer
 • Sharis Weidema

  Sharis Weidema

  Marketing- en Communicatieadviseur
 • Youri Lieverdink

  Developer
 • Diego Bencheriff

  Diego Bencherif

  Stagiair Developer

Duurzame arbeidsplekken

We zetten ons elke dag in om een omgeving te creëren waarin IT-talenten tot hun recht kunnen komen. Dat doen we niet alleen. Dat doen we samen met onze klanten. Jouw vraag naar een nieuwe website of softwareoplossing zorgt ervoor dat onze mensen duurzaam aan het werk zijn. 

var BTC = {
valueOne:
Wij zijn denkers, maar ook zeker doeners.
valueTwo:
Wij delen met elkaar en met de wereld.
valueThree:
Wij creëren een omgeving waarin verborgen talent en jouw bedrijf kan excelleren.
valueFour:
We zijn anders gewired, anders gecodeerd en daardoor ongeëvenaard in onze technische vaardigheden.
valueFive:
Wij streven ernaar om softwareontwikkeling inclusiever en toegankelijker te maken.
valueSix:
Wij bedenken, ontwerpen en bouwen softwareproducten waar eindgebruikers blij van worden.
}

Onze succesformule

Onze succesformule is simpel, maar effectief. Door mensen gewoon te laten doen waar ze goed in zijn. Bij Back to code combineren we de kracht van talent, passie en maatschappelijke betrokkenheid om samen buitengewone resultaten te bereiken.

De juiste mensen op de juiste plek.

Back to code heeft de juiste mensen op de juiste plek. Ons team van programmeurs brengt unieke vaardigheden en perspectieven in het spel. Daardoor ben jij als klant verzekerd van het gewenste resultaat.

Jouw opdracht in goede handen.

Bij Back to code is jouw opdracht in gouden – uh – goede handen. Hoe complex je vraag ook is. We luisteren naar jouw wensen en doelen. Zo kunnen we efficiënt en doelgericht werken aan de realisatie van jouw project.

Altijd een indrukwekkend resultaat.

Het team van Back to code levert kwalitatief hoogwaardige softwareoplossingen die jouw verwachtingen overtreffen. Vanaf de eerste regel code tot aan de oplevering: wij zorgen voor een indrukwekkend resultaat.

</hello-world>

Need code? Here we are!

Neem contact op