Artificial Intelligence (AI)

Implementeer lerende algoritmes om jouw bedrijfsprocessen slimmer, efficiënter en sneller te maken. Wie kiest voor de AI-oplossingen van Back to code, kiest voor slimme toepassingen die echt impact maken. Meer efficiëntie in jouw bedrijfsprocessen en een duurzame arbeidsplek voor onze mensen.

Ga van start Code

Softwareontwikkeling met behulp van AI

Softwareontwikkeling met behulp van AI is de perfecte samensmelting van twee werelden. Wie Artificial Intelligence (AI) slim weet toe te passen, profiteert van veel voordelen. Denk aan kostenbesparing, tijdbesparing en efficiëntere werkprocessen, waardoor je weer focus kunt aanbrengen op je core business. Maar je moet wel weten hoe. Back to code helpt je daar graag bij. Hoewel AI nog relatief jong is, hebben we bij Back to code deze technologie al vroeg omarmd. Daardoor hebben wij ruime ervaring in het bouwen van slimme AI-oplossingen voor het bedrijfsleven.

Bedrijfsprocessen optimaliseren met AI

AI en machine learning bieden eindeloze mogelijkheden om bedrijfsprocessen te optimaliseren. Wij bouwen AI-oplossingen voor uiteenlopende vraagstukken. Voor bedrijven in uiteenlopende sectoren, zoals de zorg en de uitzendbranche. Elke AI-oplossing is uniek. Dus het is van belang dat we een diepgaand begrip krijgen van de specifieke behoeften en uitdagingen van jouw bedrijf.

We starten altijd met een verkennend gesprek. Om inzicht te krijgen waar AI voor jouw bedrijf het verschil kan maken. Je kunt AI bijvoorbeeld inzetten voor het verbeteren van je klantenservice. Of om je voorraadbeheer en supply chain te optimaliseren. Ook kun je via de implementatie van AI-gestuurde tools taakautomatisering toepassen, zoals het automatiseren van repetitieve administratieve taken. AI is ook bij uitstek geschikt voor het verzamelen en analyseren van grote hoeveelheden data uit diverse bronnen. Je leest het: de mogelijkheden zijn eindeloos. Wij helpen je graag om de best passende oplossing voor jouw bedrijf op papier te zetten en te ontwikkelen.

Impact maken met je software

Kiezen voor Back to code betekent meer dan het slim toepassen van AI alleen. Wie kiest voor onze software, kiest ook voor inclusie op de arbeidsmarkt. Geen gebakken lucht, maar echt impact maken. Want met jouw opdracht houd jij onze developers duurzaam aan het werk.

Korte lijnen

Ook goed om te weten: bij ons maak je als klant ook onderdeel uit van het team. Samenwerken is enorm belangrijk als het aankomt op maatwerk. Om dat te faciliteren werken we bij Back to code op basis van Scrum en Agile methodieken. Hierdoor kunnen we zowel intern, als met onze klanten, nauw samenwerken. Het geheel wordt aangestuurd door onze ervaren projectmanager. Dankzij hem zijn de lijnen tussen de klant en het development-team kort. Zo behalen we samen het beste resultaat.

Een vast proces met een vast resultaat. Dit is wat je kunt verwachten.

 1. 1. Behoefteanalyse en strategiebepaling

  Hier bepalen we hoe AI jouw bedrijf naar een hoger niveau gaat tillen. We starten met een behoefteanalyse. Samen identificeren we behoeften en kansen waar AI een doorslaggevende rol kan spelen. De uitkomsten vertalen we naar een sterk strategisch plan.

 2. 2. Data-analyse en modelkeuze

  Het plan staat als een huis. Door naar de data, want een succesvolle AI-toepassing begint bij de juiste data. In deze fase duiken we jouw databases in. We beoordelen de kwaliteit en kiezen het AI-model dat perfect aansluit op jouw data en doelen. Deze stap zorgt voor een solide basis in het trainen van de AI.

 3. 3. Back to code

  Tijd voor de developmentfase. In deze fase gaan onze developers aan de slag met de ontwikkeling van de specifieke AI-oplossing voor jouw vraagstuk. We zorgen voor een naadloze integratie met jouw bestaande systemen. Zo profiteert jouw bedrijf optimaal van de eindeloze mogelijkheden die AI biedt. Let’s go!

 4. 4. Training, kwaliteitsborging en testen

  Een cruciaal onderdeel van de implementatie van AI in je bedrijfsprocessen, is het trainen van het AI-model met data. Na het trainingsproces valideren we de prestaties grondig. Zo borgen we een betrouwbare oplossing die exact doet wat het moet doen.

 5. 5. Implementatie en doorontwikkeling

  Het moment is daar: we gaan de unieke AI-oplossing in jouw bedrijfsomgeving implementeren. Daarna blijven wij de prestaties monitoren en optimaliseren de software regelmatig. Dit zorgt ervoor dat de AI-oplossing blijft voldoen aan de veranderende behoeften én nieuwe kansen aangrijpt om verder te verbeteren.

Ga van start

Back to code is er voor bedrijven die…

var btcClient = {
matchOne:
…hun steentje willen bijdragen aan de maatschappij
matchTwo:
…aan vernieuwing toe zijn
matchThree:
…hun bedrijfsprocessen willen optimaliseren met AI
matchFour:
…technische problemen permanent willen oplossen
matchFive:
…klaar zijn voor een nieuwe generatie developers
}

Blijf niet zitten met je vragen.

</hello-world>

Need code? Here we are!

Neem contact op