Websites

Een nieuwe website laten maken en tegelijkertijd bijdragen aan inclusie op de arbeidsmarkt. Daarvoor ben je bij Back to code aan het juiste adres. Onze bijzonder getalenteerde developers bouwen gebruiksvriendelijke en responsive websites die jouw bedrijf een vliegende (nieuwe) start geven.

Ga van start

Website laten maken

Een aantrekkelijke en goed functionerende website is de basis van jouw succes. Dat snappen we bij Back to code. Ons team zet zich dagelijks in om professionele websites te creëren die niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel, gebruiksvriendelijk en volledig geoptimaliseerd voor zoekmachines. Of je ons nu nodig hebt voor een kortdurende klus of een langlopend project: we staan klaar om snel in te springen en jouw ideeën tot leven te brengen.

Websites met een optimale gebruikerservaring

Ons team van experts neemt de volledige ontwikkeling van jouw website op zich. Van het ontwerp tot de oplevering. Inclusief on-page SEO-optimalisatie, het AVG-proof maken en het integreren van diverse functionaliteiten om de gebruikservaring te verhogen. We leveren wekelijks effectieve en goed vindbare websites op die écht werken en we bouwen er ook heel graag één voor jou.

WordPress websites

Wil je een WordPress website laten maken? Goede keuze! Een website laten maken in WordPress brengt veel voordelen met zich mee. WordPress staat bekend om zijn gebruiksvriendelijkheid, zoals het eenvoudige dashboard en de gebruiksvriendelijke interface. Hierdoor kunnen gebruikers zonder technische kennis gemakkelijk de inhoud beheren, bewerken en publiceren. Bovendien kun je met WordPress een breed scala aan websites bouwen. Van eenvoudige blogs tot complexe websites en fora. Ook zijn WordPress websites goed schaalbaar, waardoor deze gemakkelijk kunnen meegroeien met je bedrijf. Dit is slechts een kleine greep uit de vele voordelen die een (maatwerk) WordPress website biedt. Laat je jouw WordPress website door Back to code bouwen, dan zorgen wij voor een oersterke basis. Zo kan jouw bedrijf groeien en kun jij je focussen op wat echt belangrijk is. Zonder dat je last hebt van technische details.

Maatwerk websites

Een maatwerk website is specifiek ontworpen en ontwikkeld om aan unieke zakelijke behoeften en specificaties te voldoen. Back to code heeft veel ervaring in het bouwen van maatwerk websites en denkt hierover graag met je mee. Het laten maken van een maatwerk (WordPress) website brengt veel voordelen met zich mee. Zo kunnen we bij het ontwerpen van jouw maatwerk website optimaal rekening houden met jouw wensen. Denk aan een unieke vormgeving, een optimale gebruikerservaring of de integratie met bestaande bedrijfssystemen. Door te kiezen voor een maatwerk website van Back to code, investeer je in een krachtig online platform dat precies is afgestemd op de unieke behoeften van jouw bedrijf. Wij bouwen voor jou een maatwerk website die stabiel, flexibel en wendbaar is. Klaar voor de toekomst.

Impact maken met je website

Kiezen voor Back to code betekent meer dan een nieuwe WordPress website of maatwerk website alleen. Wie kiest voor onze software, kiest ook voor inclusie op de arbeidsmarkt. Geen gebakken lucht, maar echt impact maken. Want met jouw opdracht houd jij onze developers duurzaam aan het werk. 

Korte lijnen

Ook goed om te weten: bij ons maak je als klant ook onderdeel uit van het team. Samenwerken is enorm belangrijk als het aankomt op maatwerk. Om dat te faciliteren werken we bij Back to code op basis van Scrum en Agile methodieken. Hierdoor kunnen we zowel intern, als met onze klanten, nauw samenwerken. Het geheel wordt aangestuurd door onze ervaren projectmanager. Dankzij hem zijn de lijnen tussen de klant en het development-team kort. Zo behalen we samen het beste resultaat.

Een vast proces met vast resultaat. Dit is wat je kunt verwachten.

 1. 1. Kennismaking en strategie

  We starten met de basis. Het leggen van een stevig fundament. Jouw visie wordt onze missie. We duiken samen in de kern van jouw vraagstuk. We verkennen jouw doelstellingen en doelgroepen. En bepalen zo hoe jouw website kan functioneren als de motor achter de groei van jouw bedrijf.

 2. 2. Content en planning

  Goede content blaast leven in jouw nieuwe website. We helpen je bij het definiëren van de boodschap die je wilt overbrengen en het structureren van informatie die resoneert met je bezoekers. Ook stellen we samen de planning vast.

 3. 3. UI/UX design

  Een goede gebruikerservaring (UX) staat voorop. Wij ontwerpen jouw website zo, dat bezoekers snel vinden waar ze naar opzoek zijn én actie ondernemen. In ons designproces combineren we jouw merkidentiteit met de beste toepassingen uit UI/UX.

 4. 4. Back to code

  De development-fase is het moment waarop het coderen echt gaat beginnen. Hier komen strategie, content en design samen. Een lange rij code wordt vertaald naar een goedwerkende, veilige website. We maken daarbij gebruik van de nieuwste technologieën. Let’s go!

 5. 5. Kwaliteitsborging en testen

  Yes, je website is nu echt bijna klaar. De laatste stap voor livegang: een grondige kwaliteitscontrole. We testen functionaliteit, gebruikerservaring en performance op alle devices en browsers. Zelfs de kleinste foutjes maken geen schijn van kans.

Ga van start

Back to code is er voor bedrijven die…

var btcClient = {
matchOne:
…hun steentje willen bijdragen aan de maatschappij
matchTwo:
…aan vernieuwing toe zijn
matchThree:
…de gebruikerservaring willen verbeteren
matchFour:
…technische problemen permanent willen oplossen
matchFive:
…klaar zijn voor een nieuwe generatie developers
}

Blijf niet zitten met je vragen.

</hello-world>

Need code? Here we are!

Neem contact op