Maatwerksoftware

Soms voldoet een standaard softwareoplossing simpelweg niet aan jouw unieke eisen. In dat geval kan maatwerksoftware de ideale oplossing zijn. Bij Back to code deinzen we niet terug voor een beetje uitdaging. Software op maat laten maken? Laat dat maar over aan ons team van knappe koppen.

Ga van start Medewerker Back to code zit aan zijn bureau te werken.

Software laten ontwikkelen

Als ondernemer wil je je focussen op de core business van je bedrijf. Aangezien we bij Back to code zelf ook ondernemers zijn, snappen we dat als geen ander. Heb je een bedrijfsonderdeel, bedrijfsproces of een vraagstuk waarin bijvoorbeeld automatisering een mooie rol kan spelen? Wij gaan graag voor je aan de slag. We hebben veel ervaring in het ontwikkelen van maatwerksoftware voor tal van grote en MKB-klanten in uiteenlopende branches. Met in het bijzonder onze expertise in het bouwen van maatwerksoftware voor bedrijven in de zorg- en de uitzendbranche.

Apps en software op maat

Bij Back to code gebruiken we altijd de nieuwste front-end-technieken en frameworks. Hierdoor zijn wij in staat om kwalitatief hoogwaardige apps en software op maat te ontwikkelen. Onze anders gewirede programmeurs weten wel raad met complexe vraagstukken waar creativiteit vereist is. Het resultaat? Slimme maatwerksoftware oplossingen die voldoen aan jouw unieke eisen. Van webapplicaties tot klantportalen, administratiesystemen en SaaS-oplossingen. We maken het allemaal. Soms bouwen we agile mee aan het gehele bedrijfsproces. En soms kunnen we alleen al met een klein stukje code grote impact maken.

Voordelen van maatwerksoftware

Door te investeren in een maatwerksoftware oplossing en deze te laten bouwen door een professionele softwareontwikkelaar, doe jij een waardevolle langetermijninvestering in jouw onderneming. Maatwerksoftware laten maken biedt veel namelijk voordelen. Denk aan het verhogen van de klanttevredenheid, het efficiënter en sneller verwerken van data of het optimaliseren van bestaande bedrijfsprocessen. Stuk voor stuk nuttige investeringen, waardoor jij tijd én geld bespaart. 

Software die meegroeit met jouw bedrijf

Wij bouwen maatwerksoftware die schaalbaar en flexibel is. Dat betekent dat je met maatwerksoftware van Back to code zeker bent van toekomstbestendige software die meebeweegt met de groei van jouw bedrijf. Eenmaal gereed, zorgen wij natuurlijk ook dat de implementatie soepeltjes verloopt. Wij faciliteren een naadloze integratie met bestaande softwaresystemen en bedrijfsprocessen binnen jouw bedrijf. En ook aan je teamleden hebben we gedacht. Via onze kortdurende trainingen leren medewerkers in een mum van tijd werken met het nieuwe softwaresysteem.

Impact maken met je software

Kiezen voor Back to code betekent meer dan het laten maken van uitstekende maatwerksoftware alleen. Wie kiest voor onze software, kiest ook voor inclusie op de arbeidsmarkt. Geen gebakken lucht, maar echt impact maken. Want met jouw opdracht houd jij onze developers duurzaam aan het werk.

Korte lijnen

Ook goed om te weten: bij ons maak je als klant ook onderdeel uit van het team. Samenwerken is enorm belangrijk als het aankomt op maatwerk. Om dat te faciliteren werken we bij Back to code op basis van Scrum en Agile methodieken. Hierdoor kunnen we zowel intern, als met onze klanten, nauw samenwerken. Het geheel wordt aangestuurd door onze ervaren projectmanager. Dankzij hem zijn de lijnen tussen de klant en het development-team kort. Zo behalen we samen het beste resultaat.

Een vast proces met vast resultaat. Dit is wat je kunt verwachten.

 1. 1. Behoefteanalyse en strategiebepaling

  De kogel is door de kerk. Maatwerksoftware is wat jouw bedrijf nodig heeft. We trappen af met een interactieve sessie. Hier duiken we dieper de organisatie in. Om zo inzicht te krijgen in jouw specifieke wensen en behoeften. We identificeren de exacte softwarebehoeften en stellen een rotsvast strategisch plan op.

 2. 2. Systeemarchitectuur en ontwerp

  De behoeften zijn in kaart gebracht. Tijd voor het ontwerp. We ontwikkelen een gedetailleerde architectuur. Een innovatief ontwerp dat als blauwdruk dient voor jouw unieke maatwerksoftware-oplossing. En die natuurlijk naadloos integreert met bestaande processen en systemen binnen jouw bedrijf.

 3. 3. Back to code

  De development-fase is het moment waarop het coderen echt gaat beginnen. Onze developers zetten het ontwerp om in robuuste, schaalbare software. We hanteren de hoogste standaarden voor codekwaliteit. Een duurzame, efficiënte maatwerkoplossing is straks een feit. Let’s go!

 4. 4. Systeemtesten en integratie

  De bouwfase is klaar. Jouw maatwerksoftware staat als een huis. De software kan bijna in gebruik genomen worden door jou en je team. Maar niet voordat we grondige systeemtesten hebben uitgevoerd. Hier zetten we de puntjes op de ‘i’. Daarna zorgen we voor een soepele implementatie in jouw organisatie.

 5. 5. Training, onderhoud en support

  Wij bieden uitgebreide trainingen aan waarmee we er samen voor zorgen dat jouw team de nieuwe software snel en succesvol in gebruik kan nemen. Ook na lancering blijven we dichtbij. We zorgen voor regelmatige updates en bieden technische ondersteuning om eventuele problemen snel op te lossen.

Ga van start

Back to code is er voor bedrijven die…

var btcClient = {
matchOne:
…hun steentje willen bijdragen aan de maatschappij
matchTwo:
…aan vernieuwing toe zijn
matchThree:
…hun bedrijfsprocessen willen verbeteren
matchFour:
…technische problemen permanent willen oplossen
matchFive:
…klaar zijn voor een nieuwe generatie developers
}

Blijf niet zitten met je vragen.

</hello-world>

Need code? Here we are!

Neem contact op