Mobiele applicaties

Mobiele applicaties (apps) zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Wie een mobiele app wil laten maken, zit bij Back to code goed. Wij ontwikkelen intuïtieve apps die perfect aansluiten op de wensen van de eindgebruikers.

Ga van start Twee medewerkers van Back to code in een meeting

Mobiele app laten maken

Een (mobiele) app laten maken? Ons team van bijzonder getalenteerde developers staat klaar om jouw idee om te zetten in een intuïtieve, naadloze mobiele ervaring die de verwachtingen van de eindgebruiker overtreft. Met een diepe focus op gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit en design, bouwen wij mobiele apps die écht impact maken.

Vergroot je online zichtbaarheid

Met een app vergroot je de online zichtbaarheid van je merk en bereik je meer potentiële klanten. Gebruikers gaan makkelijker over tot actie, registreren zich sneller of gaan eenvoudiger over tot aankoop. Geen gek idee dus, om een mobiele app op maat te laten maken door een professionele ontwikkelaar. Wij bouwen apps voor zowel iOS als Android. Daarbij maken we gebruik van de nieuwste technologieën en programmeertechnieken om een solide, schaalbare en veilige applicatie te garanderen.

Gebruiksvriendelijke maatwerk apps

Bij Back to code geloven we dat een succesvolle app begint bij een goed gesprek. We denken graag met je mee: van concept tot lancering. Met inclusie op de arbeidsmarkt als overkoepelend doel, ontwikkelen wij gebruiksvriendelijke maatwerk apps die voor iedereen toegankelijk zijn. Onze developers denken analytisch en oplossingsgericht. En als het moet, zijn we niet bang om onze mening te geven. Alles om een op maat gemaakte mobiele app te ontwikkelen die voldoet aan jouw unieke wensen. Zo helpt Back to code je met het bouwen van je digitale infrastructuur, maar ook met het behalen van jouw bedrijfsdoelstellingen.

Impact maken met je software

Kiezen voor Back to code betekent meer dan het laten maken van een mobiele app alleen. Wie kiest voor onze software, kiest ook voor inclusie op de arbeidsmarkt. Geen gebakken lucht, maar echt impact maken. Want met jouw opdracht houd jij onze developers duurzaam aan het werk.

Korte lijnen

Ook goed om te weten: bij ons maak je als klant ook onderdeel uit van het team. Samenwerken is enorm belangrijk als het aankomt op maatwerk. Om dat te faciliteren werken we bij Back to code op basis van Scrum en Agile methodieken. Hierdoor kunnen we zowel intern, als met onze klanten, nauw samenwerken. Het geheel wordt aangestuurd door onze ervaren projectmanager. Dankzij hem zijn de lijnen tussen de klant en het development-team kort. Zo behalen we samen het beste resultaat.

Een vast proces met een vast resultaat. Dit is wat je kunt verwachten.

 1. 1. Conceptvalidatie en strategiebepaling

  Alles begint met een goed idee. We nemen de tijd om jouw app-concept grondig te evalueren. Want je wilt er zeker van zijn dat jouw app uniek is en dus potentie heeft. Samen bepalen we de strategische route die jouw app tot een duurzaam succes maakt.

 2. 2. UI/UX design

  In deze fase focussen we ons op de UX (gebruikerservaring) en de UI (gebruikersinterface). Zodat we een app creëren die visueel aantrekkelijk is en intuïtief werkt. Dit proces omvat wireframing, prototyping en gebruikerstesten. Daarmee zorgen we ervoor dat de app voldoet aan de behoeften en verwachtingen van de eindgebruiker.

 3. 3. Back to code

  Met het ontwerp op zak, is het tijd voor de developmentfase. Dit is het moment waarop jouw app tot leven komt. Onze developers maken daarbij gebruik van de nieuwste technologieën. We werken agile: zo houd jij inspraak in het ontwikkelproces. Let’s go!

 4. 4. Kwaliteitsborging en testen

  Nog even en jouw app gaat de wijde wereld in. Maar niet voordat we een reeks uitgebreide tests hebben uitgevoerd. De laatste bugs worden geëlimineerd. Ook is dit het moment waar we finetunen op basis van feedback, zodat de app optimaal is afgestemd op gebruikersbehoeften.

 5. 5. Lancering, monitoring en doorontwikkeling

  Het moment is daar: jouw app gaat live. Dat is een mooie mijlpaal, maar het werk stopt hier niet. We ondersteunen je bij de lancering in de app stores inclusief ASO (App Store Optimalisatie). Daarna blijven we de prestaties monitoren, verzamelen we gebruikersfeedback en bieden we doorlopend ondersteuning en updates om de app verder te verbeteren.

Ga van start

Back to code is er voor bedrijven die…

var btcClient = {
matchOne:
…hun steentje willen bijdragen aan de maatschappij
matchTwo:
…aan vernieuwing toe zijn
matchThree:
…hun bereik willen vergroten met een app
matchFour:
…technische problemen permanent willen oplossen
matchFive:
…klaar zijn voor een nieuwe generatie developers
}

Blijf niet zitten met je vragen.

</hello-world>

Need code? Here we are!

Neem contact op