E-commerce

Een gebruiksvriendelijke webshop die jou onderscheidt van de concurrentie. Dat is wat jij wil. En dat is wat wij voor je kunnen regelen. Het mooiste? Bij Back to code laat je een professioneel e-commerce platform maken, terwijl je tegelijkertijd direct bijdraagt aan inclusie op de arbeidsmarkt. Win-win!

Ga van start

Webshop laten maken

In het huidige digitale tijdperk is het essentieel voor bedrijven om online zichtbaar en toegankelijk te zijn. Een professionele, goed functionerende webshop is daarvoor cruciaal. Onze altijd eerlijke en soms eigenwijze developers beschikken over de nodige technische kennis en ervaring om een robuuste, veilige en schaalbare webshop van A tot Z te ontwikkelen. Je webshop laten maken door Back to code, betekent dat je kunt rekenen op een gebruiksvriendelijke online winkelomgeving. Goed vindbaar, veilig, met een intuïtief ontwerp, eenvoudige navigatie en efficiënte check-out processen. Natuurlijk zorgen we ook voor de integratie van belangrijke functionaliteiten. Denk aan de betalingsverwerking, verzending, voorraadbeheer en de koppeling met bestaande bedrijfsprocessen.

Software die meegroeit met jouw bedrijf

Of je nu begint met enkele producten of al een uitgebreid assortiment hebt: wij zorgen ervoor dat jouw e-commerce webshop schaalbaar en flexibel is. Zodat het kan meegroeien met jouw bedrijf. Het kiezen van het juiste e-commerce platform is daarbij essentieel. Daarom bieden we expertise in drie toonaangevende e-commerce platforms: WooCommerce, Magento en Lightspeed. Geen zorgen. Wij helpen je bij het kiezen van het juiste e-commerce platform dat het beste bij jouw bedrijfsbehoeften past.

WooCommerce

Begin eenvoudig en groei snel met WooCommerce. Dit is een gebruiksvriendelijke plug-in voor WordPress-websites. Ideaal voor starters en groeiende bedrijven. WooCommerce biedt een flexibele en kostenefficiënte oplossing, met toegang tot duizenden extensies en thema’s. Perfect voor wie een gepersonaliseerde online winkel wil opzetten met minimale technische kennis.

Magento

Magento is een echte krachtpatser. Dit platform is interessant voor middelgrote tot grote ondernemingen die een volledig aanpasbare e-commerce oplossing zoeken. Met zijn rijke set aan functies en flexibiliteit is Magento ideaal voor bedrijven met complexe e-commerce-behoeften.

Lightspeed

Lightspeed is de go-to voor retailers die naadloze integratie tussen hun online en fysieke winkel willen creëren. Met krachtige voorraadbeheerfuncties, uitgebreide rapportagemogelijkheden en een intuïtieve interface, biedt Lightspeed een all-in-one platform dat bijzonder geschikt is voor bijvoorbeeld de horeca en detailhandel.

Impact maken met je software

Kiezen voor Back to code betekent meer dan het laten maken van een e-commerce-platform alleen. Wie kiest voor onze software, kiest ook voor inclusie op de arbeidsmarkt. Geen gebakken lucht, maar echt impact maken. Want met jouw opdracht houd jij onze developers duurzaam aan het werk.

Korte lijnen

Ook goed om te weten: bij ons maak je als klant ook onderdeel uit van het team. Samenwerken is enorm belangrijk als het aankomt op maatwerk. Om dat te faciliteren werken we bij Back to code op basis van Scrum en Agile methodieken. Hierdoor kunnen we zowel intern, als met onze klanten, nauw samenwerken. Het geheel wordt aangestuurd door onze ervaren projectmanager. Dankzij hem zijn de lijnen tussen de klant en het development-team kort. Zo behalen we samen het beste resultaat.

Een vast proces met vast resultaat. Dit is wat je kunt verwachten.

 1. 1. Marktanalyse en strategiebepaling

  Een succesvolle e-commerce website begint met grondig inzicht in je markt en je doelgroep. We doorgronden elk detail om jouw klantbehoeften in kaart te brengen en analyseren relevante trends. Dit vormt het uitgangspunt voor de strategie waarmee jouw website zich straks onderscheidt van de concurrentie.

 2. 2. Platformkeuze en ontwerp

  De strategie staat. Tijd om keuzes te maken. Welk e-commerce platform past het beste bij jouw product of dienst? Wij helpen je bij het kiezen van een toekomstbestendig platform dat kan meebewegen met de groei van jouw bedrijf. Vervolgens maken wij het technische ontwerp: de basis van jouw webshop.

 3. 3. Back to code

  In deze stap gaan we aan de slag met de ontwikkeling van jouw e-commerce website. Het doel? Een snelle, veilige en gebruiksvriendelijke online winkelen creëren voor al jouw klanten. Dit omvat ook SEO-optimalisatie. Zodat jouw website hoog scoort in de zoekresultaten en gemakkelijk te vinden is voor potentiële klanten. Let’s go!

 4. 4. Kwaliteitsborging en testen

  Yes, jouw webshop is nu echt bijna klaar. De laatste stap voor livegang van jouw e-commerce website: een grondige kwaliteitscontrole. We testen gebruiksvriendelijkheid, snelheid, veiligheid en compatibiliteit met alle devices en browsers. Onze ogen ontgaat niets. Alles voor een optimale winkelervaring.

 5. 5. Lancering en monitoring

  En dat is het moment daar. Jouw webshop gaat live. Vanaf nu monitoren we de prestaties en het gedrag van jouw klanten. We verzamelen nuttige inzichten waarmee jouw webshop verder wordt geoptimaliseerd. Dit zorgt ervoor dat jouw e-commerce platform blijft groeien en kan mee-evolueren met de behoeften van jouw klanten.

Ga van start

Back to code is er voor bedrijven die…

var btcClient = {
matchOne:
…hun steentje willen bijdragen aan de maatschappij
matchTwo:
…aan vernieuwing toe zijn
matchThree:
…de online winkelervaring willen verbeteren
matchFour:
…technische problemen permanent willen oplossen
matchFive:
…klaar zijn voor een nieuwe generatie developers
}

Blijf niet zitten met je vragen.

</hello-world>

Need code? Here we are!

Neem contact op