GeWoon.

Wanneer je een betrokken zorgorganisatie bent zoals jongerenorganisatie GeWoon, wil je niets liever dan je zorgbehoevende doelgroep goed bereiken. Daar hoort op z'n minst een goedvindbare, representatieve website bij. En wij mochten 'm bouwen.

Maatwerk website in mock-up

De uitdaging

Back to code mocht een centrale rol te spelen in de digitale vernieuwing van GeWoon: een maatschappelijke zorgorganisatie die zich richt op het bieden van kwalitatieve begeleiding aan jongeren. In een sector waar betrokkenheid en vertrouwen essentieel zijn, begrijpen wij hoe belangrijk een online aanwezigheid is die deze waarden weerspiegelt. Een maatwerk website is hiervoor bij uitstek geschikt.

GeWoon Begeleiding was op zoek naar een manier om hun unieke benadering van jongerenbegeleiding online tot uitdrukking te brengen. Hun wens was een website die niet alleen functioneel en informatief is, maar die ook de kernwaarden van wederzijds respect en vertrouwen helder communiceert naar nieuwe cliënten en verwijzers. Bovendien was het belangrijk dat de website gebruiksvriendelijk en toegankelijk zou zijn, geoptimaliseerd voor zoekmachines en uitstekend functionerend op alle devices.

Onze aanpak

Met deze doelstellingen in gedachten, hebben we een maatwerk oplossing ontwikkeld:

Het resultaat: frisse maatwerk website

De nieuwe website is een frisse website die de missie en kernwaarden van deze zorgorganisatie goed vertaalt. Daarnaast fungeert het nu als toegankelijke en informatieve bron voor zowel bestaande als potentiële cliënten en verwijzers. De website staat symbool voor de kwaliteit en betrouwbaarheid waar GeWoon voor staat.

Lees meer over onze maatwerk websites.

Bekijk het resultaat

Met eigen ogen zien
Services

Up next

</hello-world>

Need code? Here we are!

Neem contact op